Geekci Duyuru

Geekci Blog'u, Görevini 2013de Bırakmıştı Şimdi 01.06.2015 Tarihinde Geri Döndük!

2 Mayıs 2014 Cuma

Indie Yapımcı Tek Başına Aldı BioShock’u Unreal Engine 4′e Taşıdı!

Garip bir şekilde aniden dağılan Irrational Games’in unutulmaz serisi BioShock Unreal Engine 4 ile hayat bulsaydı sizce nasıl olurdu? İşte birileri bu sorunun cevabını merak etmiş, tutmuş Rapture’u yeni neslin motoru Unreal Engine 4′e taşımış!
2007 yılında piyasaya sürülen ilk BioShock’un unutulmaz bir sanat eseri olduğunu artık çoğumuz kabul ediyoruz. Yıllar sonra bile oyunun yaşattığı duygular hala aklımızda ve hiç bir zaman da silinmeyecekler. O dalgaların köpürürken çıkarttığı sesler (anlayamazsınız), mekanların mükemmel tasarımı ve tabii ki müzikler nasıl unutulabilir ki?
Gelin, şimdi bir de o klasik Rapture şehrini, gelecek neslin en güçlü oyun motorlarından biri olan Unreal Engine 4 ile görelim. Indie oyun G.R.I.T.’in yapımcısı tek kişilik ekip DarkShiftProductions, almış BioShock assetlerini, Unreal Engine 4′e taşımış. Pek de güzel olmuş, bakın!
Irrational Games artık yok… BioShock’a hayat veren Ken Levine ise artık daha küçük projelerle uğraşacak… Yine de bardağın dolu tarafından bakarsak, BioShock serisinin devamının geleceği kesin gibi. Kim bilir belki birkaç oyun sonra Rapture şehri, yukarıdaki videoda olduğu gibi, görsel olarak daha gelişmiş bir biçimde tekrar karşımıza çıkar, bilemeyiz. Ancak, şimdilik BioShock: Infinite için gelen iki bölümlük “Burial at Sea” ek paketleri ile yetinmekten başka çaremiz yok. Olsun, onlar da yeter!

Bioshock-Wallpaper

Paylaş

Unknown

Fast Gold Fan Bir Geekci Kuruluşu Yapımıdır İlk Ve Tektir Emekte Kusur , Kusur'da Emek Bulunmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2015 Hoş Geldin Geekci!. Designed by Alkan Marley | Coder By Alkan Marley